Ελαιοτύρι με ρίγανη

Ο επίλεκτος συνδυασμός του αγνού παρθένου ελαιόλαδου Γοματίου Χαλκιδικής και της άγριας ρίγανης η οποία φύεται στην περιοχή της Ιερισσού και του Χολομώντα δίνει ένα ευχάριστο άρωμα που παραπέμπει στο παραδοσιακό πάντρεμα αυτών των γεύσεων. Έχει αλμυρή και πικάντικη γεύση και ευχάριστο άρωμα. Συνοδεύει αρμονικά λευκά κρέατα, ψάρι, σαλάτες και ποικιλίες λευκών αλλά και ερυθρών επιλεγμένων κρασιών. Εξαιρετικός συνδυασμός με SauvignonBlanc, που ισορροπεί την ένταση των αρωμάτων του τυριού.

Χαρακτηριστικά

Σκληρό τυρί από παστεριωμένο κατσικίσιο και πρόβειο γάλα, ελαιόλαδο, ρίγανη, λίπος επί ξηρού 40% και μέγιστη υγρασία 38%

  • Αεροστεγής συσκευασία 200 - 300 γρ
Μενού